Izvor: MozzartSport.com, 18.Sep.2021, 11:53

Mane je tata-mata za Palas, Građani ubacili u petu brzinu, Arsenal protiv tradicije u Barnliju

Liverpul i Mančester Siti na papiru imaju lake rivale u petom kolu Premijer lige. Tobdžije traže svetlo na kraju tunela

Ako se po jutru dan poznaje poredak u Premijer ligi se neće menjati. Mančester Siti, Liverpul, Čelsi i Mančester junajteda trebalo bi da vode glavnu reč u prvensvu. Danas na teren izlaze Redsi i Građani. Za 360 minuta, mreža ovih timova se zatresla samo jednom, s tim da tim s Enfilda >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << imam bod više i jedan je od pet timova koji nije osetio gorčinu poraza u novom šampionatu.

Livepul, posle pobede protiv Milana u utorak na startu Lige šampiona, dočekuje Kristal Palas, tim koji nema poraz već tri utakmice. Patrik Vijera ima solidan početak s timom sa Selherst parka. Prošle nedelje je razbijen Totenhem u gradskom derbiju (3:0).

Jirgen Klop za današnji meč protiv tima iz Londona ne može da računa na Brazilca Roberta Firmina. Napadač Redsa ima povredu tetive i sledeće nedelje bi trebalo da počne s treninzima. U tim se vraćaju Virdžil van Dajk i Sadio Mane, koji su propustili meč sa Rosonerima pre četiri dana.

16.00: (1,28) Liverpul (6,50) Kristal Palas (11,0)

Senegalskom napadaču prijaju mečevi protiv Kristal Palasa. Postigao je gol na svih osam mečeva koji je odigrao protiv ovog tima. U poslednjem odmeravanju snaga pritiv Palasa upisao se dva puta u listu strelaca u pobedi sa 2:0 krajem maja u finišu prošle sezone.

Gosti na Enfild stižu bet Džefrija Šlupa, dok je Ebereče Eze dugo odsutan. Van stroja je Nejtan Ferguson. Nekadašnji reprezentativac Srbije Luka Milivojević nije igrao u prva tri kola, a prošle nedelje je debitovao kada je igrao u finišu meča sa Totenhemom.

-------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

---------------------

Tradicija je apsolutno na strani Liverpula koji je dobio Palas na osam vezanih utakmcia. Još se pamti katastrofa tima iz Lodona krajem prošle godine, kada su Selherst parku Redsi slavili sa 7:0. Tim iz prestonice nije zatreso mrežu Liverpula na poslednje tri utakmice, a primio je čak 13.

Siti se budi. Posle poraza od londonskih Pevaca (0:1) na startu sezone, četa Pepa Gvardiole je vezala tri pobede, bez primljenog gola u Premijer ligi, uz čak 11 datih golova. Pre tri dana su Građani dali šest golova Lajpcigu na startu Lige šampiona.

Sautemptonu se crno piše na Etihadu danas (16.00). Prošle sezne Siti je dobio Svece na svom terenu sa 5:2, dok je u gostima pobedio sa 1:0. Gvardiola ne može da računa na povrđene štopere Džona Stounsa i Ajmerika Laportu. Holanđanin Netan Ake je imao smrtni slučaj u porodoci protekle nedelje, ali se vratio u Mančester i biće na raspolaganju španskom stručnjaku. Rezervni golman Zakari Stefen je pozitivan na virus korona.

16.00: (1,18) Mančester Siti (8,00) Sautempton (19,0)

Za goste se u tim vraća napadač Šejn Long posle preležanog virusa korona. Napadači Teo Volkot i vezista Stjuart Armtrong su van stroja zbog povreda.

Arsenal je očajno startovao, vezao je tri poraza, ali je Mikel Arteta uspeo da „preživi“ pobedom na Emiratiam protiv Noriča sa 1:0. Malo ko veruje da će Tobdžije da igraju bitnu ulogu u nastavku sezone. Izalzak u Evropa će biti glavni cilj, a borba za Ligu šampiona, čini se, biće nemoguća misija za tim iz Londona. Četa Šona Dajša je bez trijumfa, sa samo bodom u prva četiri kola.

16.00: (3,80) Barnli (3,50) Arsenal (2,10)

Za goste neće igrati Švajcarac Granit Džaka zbog crvenog kartona. Elneni i Holding su roviti, ali će biti u konkurenciji za tim. U redovima domaćina neće biti Kevina Longa, Konora Robertsa i Dejla Stefensa. Arsenal nije pobedio na tri vezane utakmice današnjeg rivala. Prošle sezone je u Barnliju bilo 1:1, dok je na Emiratima bilo iznenađujućih 0:1 posle autogola napadača Tobdžija Pjera Emrika Obamejana.

PREMIJER LIGA – 5. KOLO

Petak

Njukasl - Lids 1:1 (1:1)

/Sen Maksiman 44 - Rafinja 13/

Subota

13.30: (1,92) Vulverhempton (3,45) Brentford (4,60)

16.00: (3,80) Barnli (3,50) Arsenal (2,10)

16.00: (1,28) Liverpul (6,50) Kristal Palas (11,0)

16.00: (1,18) Mančester Siti (8,00) Sautempton (19,0)

16.00: (2,30) Norič (3,25) Votford (3,50)

18.30: (2,55) Aston Vila (2,90) Everton (3,05)

Nedelja

15.00: (2,80) Brajton (2,90) Lester (3,05)

15.00: (4,60) Vest Hem (3,70) Mančester junajted (1,85)

17.30: (4,80) Totenhem (3,50) Čelsi (1,88)

***kvote su podložne promenama

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bešiktaš bez petorice u Antaliji, granitna odbrana Orlova nije se zatresla ove sezone

Izvor: MozzartSport.com, 18.Sep.2021

Turski šampion nije primio gol na prva četiri meča Super liga. Danas (18.00) tim iz Istanbula gostuju na Mediteranu..Granitna odbrana šampiona. Bešiktaš za 360 minuta nove sezone nije primio gol u elitnoj ligi Turske. Tri pobede i remi odličan su učinak osvajača duple krune. Tokom leta je tim...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.