Kajl Larin (©Reuters)
Kajl Larin (©Reuters)

Bešiktaš bez petorice u Antaliji, granitna odbrana Orlova nije se zatresla ove sezone

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.09.21. | 13:38

Turski šampion nije primio gol na prva četiri meča Super liga. Danas (18.00) tim iz Istanbula gostuju na Mediteranu

Granitna odbrana šampiona. Bešiktaš za 360 minuta nove sezone nije primio gol u elitnoj ligi Turske. Tri pobede i remi odličan su učinak osvajača duple krune. Tokom leta je tim Sergena Jaldžina je doveo dvojicu velikih pojačanja. Iz Barselone i Čelsija na jednogodišnjim pozajmicama stigli su Miralem Pjanić i Mišu Batšuaji.

Imaće tim iz Istanbula jači tim, ali i jače rivale u borbi za titulu – Galatasaraj, Fenerbahče i Trabzon takođe su dobro startovali. Ove sezone u crno-belom nećemo gledati Adema Ljajića. Nekadašnji srpski reprezentativac ima još godinu ugovora, ali nije hteo da ode, pa će Bešiktaš morati da mu isplati 3.000.000 evra do narednog leta.

Izabrane vesti

18.00: (4,60) Antalija (3,60) Bešiktaš (1,80)

Pjanić je debitovao prošle nedelje, Belgijac Batšuaji je protiv Malatije postigao dva gola i potvrdio da će biti odlična zamena za Vensana Abubakara koji je otišao u Saudijsku Arabiju. Nema više u timu ni nekadašnjeg turskog reprezentativca Dženka Tosuna. On se vratio u Everton posle šestomesečne pozajmice. Od prošlogodišnjih napadača ostao je Kanađanin Kajl Larin.

Šampion danas gostuje u Anrtaliji (18.00) u reprizi prošlosezonskog finala Kupa Turske kada je Bešiktaš slavio sa 2:0. Gosti će na Mediteranu da budu oslabljene neigranjem čak petorice igrača. Povređeni su Domagoj Vida, Aleks Teišeira, Velington, Kevin Nkadu i Umut Meras.

-------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

-------------------------------

Antalija je slabo startovala. Ima samo četiri boda. Najpoznatiji igrač domaćeg tima je Nuri Sahin, nekadašnji as Borusije iz Dortmunda i Reala. U proteklom šampionatu Turske, Bešiktaš nije uspeo da pobedi ekipu s Mediterana, doduše, nije ni izgubio. Ova meča su završena rezultatom 1:1.

---------------------------------

Sve mečeve šampionata Turske možete da gledate uživo na portalu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.


tagovi

Turska Super ligSuper ligTurska 1TurskaBešiktašTrabzon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara