Mamić prodao Halilovića i Jedvaja Totenhemu za 20 miliona evra

Izvor: Press, 30.Jun.2013, 23:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mamić prodao Halilovića i Jedvaja Totenhemu za 20 miliona evra

Zagrebačke sportske novosti objavile su informaciju da su dva najtalentovanija igrača modrih ali i Hrvatske prodata, a sumu, ali ne i ime kluba u kome će nastaviti karijeru, za ovaj list potvrdio je i direktor Zagrepčana Mirko Barišić.
- Dovoljno je reći da odlaze. Ne bih izlazio s imenom kluba u javnost ali možemo da potvrimo da je sve rešeno - rekao je Barišić.
Prema tim informacijama Jedvaj će na Vajt Hart lejn u januaru a Halilović u julu sledeće godine. Blizu odlaska iz Dinama je i treći Dinamov tinejdžer Šime Vrsaljko koji je već dobio zamenu u vidu portugalca Pinta.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi podvig Dinama: Halilović i Jedvaj prodati Totenhemu za 20 miliona evra!

Izvor: Blic, 01.Jul.2013, 00:56

Menadžer Totenhema Andre Viljas-Boaš zadovoljno trlja ruke pošto će na Vajt Hart Lejnu od sledećeg januara, odnosno avgusta igrati igrači zagrebačkog Dinama Alen Halilović i Tin Jedvaj...Dva fudbalera Dinama prodati su Totenhemu za čak 20 miliona evra a u London će zvanično preći u januaru...

Nastavak na Blic...

Prodao dva klinca za 20 miliona evra

Izvor: Glas javnosti, 01.Jul.2013

ZAGREB - Zagrebački fudbalski klub Dinamo dogovorio je transfer mladih fudbalera Modrih - Alena Halilovića i Tina Jedvaja...Prema pisanju hrvatskih medija ovi 17-godišnji fudbaleri karijeru će nastaviti u Totenhemu, a Dinamo će zahvaljujući sjajnim menadžerskim sposobnostima Zdravka Mamića dobiti...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.