Maloun Jokiću i timu: Ako prestanete da gubite lopte, davaćemo po 135p

Izvor: B92, 05.Okt.2018, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Maloun Jokiću i timu: Ako prestanete da gubite lopte, davaćemo po 135p

Trener Denver Nagetsa Majk Maloun rekao je da nekoliko utakmica tokom priprema ne pokazuje pravu formu ekipe i uputio zanimljivu poruku svojim igračima.

Nagetsi su pobedili Los Anđeles Lejkerse u dve utakmice 113:111 i 124:107 iako su "Jezeraši" pojačani Lebronom Džejmsom.

Maloun kaže da njegovi igrači mogu da budu još efikasniji u napadu ako prestanu da gube lopte.

"Mi dajemo 118,5 poena sa 23 izgubljene lopte po utakmici i poklanjamo 20 poena. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << I baš sam im to rekao - ako mi prestanemo da pobeđujemo sami sebe, možemo da ubacujemo 135 poena iz večeri u veče. Mi smo opasan napadački tim", rekao je Maloun posle povratka tima u Denver.

Dve pobede nad Los Anđeles Lejkersima ovih dana raduju Malouna, ali i dalje ne misli da dve dobre utakmice tim ne čine dobrim u odbrani, naročito igrača na spoljnim pozicijama.

Da su Nagetsi u defanzivi bar malo bolji, ne bi im dvaput izmicao plej-of u finišu regularnog dela sezone.

"Dopada mi se činjenica što su svesni toga, znaju za to i spremni su da udalje protivnike i to je bila jedna od boljih stvari koje sam mogao da vidim u prethodnim utakmicama", kaže Meloun koji dodaje da je postao "viralna senzacija" na internetu zbog nekoliko snimaka na kojima igra na treningu sa svojim igračima.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.