Uručeni ključevi stanova za dve izbegličke porodice u Zemunu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2024, 16:41

Uručeni ključevi stanova za dve izbegličke porodice u Zemunu

Pomoćnica komesarke za izbeglice i migracije Dušica Popović uručila je danas ključeve stanova za dve izbegličke porodice u opštini Zemunu, zajedno sa predsednikom opštine Gavrilom Kovačevićem.
Stanovi u Zemun polju dodeljeni su četvočlanoj porodici Nine Martinović, iz Knina, i četvoročlanoj porodici Đorđa Starčevića, takođe iz Knina.
Nina Martinović zahvalila se svima koji su pomogli da dobije stan. Ona je sa svojim mužem i tri sina 29 godina bila podstanar u Batajnici.
"Nismo verovali dok nismo dobili ključeve. Osećam se fantastično, pomalo nestvarno pošto je prošlo 29 godina", rekla je Nina.
Čerka Đorđa Starčevića, Nada kaže da je uzbuđena i napokon srećna...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Uručeni ključevi za dve izbegličke porodice u Zemunu

Izvor: Blic, 16.Maj.2024, 11:24

Predsednik gradske opštine Zemun Gavrilo Kovačević je sa saradnicima i pomoćnicom komesara za izbeglice i migracije Republike Srbije Dušicom Popović uručio ključeve stanova za dve izbegličke porodice, koje će od sada živeti u Zemun polju, saopštavaju iz ove gradske opštine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.