Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2024, 16:41

Zbog uličnih krađa u Subotici uhapšene dve maloletnice

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Subotici uhapsili su 17-godišnjakinju iz ovog grada, zbog sumnje je izvršila tri krađe i krađu u pokušaju.
Policija će podneti krivičnu prijavu protiv jedne petnaestogodišnjakinje zbog postojanja osnova sumnje da je počinila dve krađe i krađu u pokušaju, saopšteno je iz Policijske uprave u Subotici.
Sumnja se da su one na ulici, koristeći nepažnju jednog sugrađanina, iz njegovog ranca ukrale novčanik, da su iz otključanog automobila uzele torbu sa novčanikom i mobilnim telefonom, kao i da su od jedne sugrađanke pokušale da ukradu novčanik, ali ih je ona u tome sprečila.
Sedamnaestogodišnjakinja se sumnjiči da je takođe na ulici od...
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.