Makelele: Murinjo je okrutan i proračunat trener

Izvor: Blic, 12.Mar.2011, 13:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Makelele: Murinjo je okrutan i proračunat trener

Vezni igrač PSŽ-a i bivši reprezentativac Francuske Klod Makelele nije imao lepe reči za trenera Reala Žozea Murinja.

Makelele je sa Murinjom sarađivao u Čelsiju i pamti ga kao dobrog trenera ali i čoveka bez preterano lepih manira.

"On je rođeni pobednik koji u svakom trenutku zna kako da iz vas izvuče ono najbolje. Iz te tačke gledišta, sjajan je. Međutim, problem je kada vas ostavi na klupi, kada ne računa na vas. Onda je okrutan, vrlo proračunat i gleda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << samo kako da ne progovorite u javnosti jer voli da sva svetla i kamere budu upereni u njega", rekao je Makelele.

Francuz se prisetio i srećnih vremena kada se sa Murinjom teturao ruku pod ruku posle mnogo popijenih piva.

"Nekada smo zajedno išli po pabovima u Londonu i pili, a onda su došli novi igrači i zaboravio je na nas stare. Nikom nije dozvoljavao da bude poznatiji i slavniji od njega", ispričao je Makelele za list El Confidencial.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Makelele: Murinjo je okrutan

Izvor: Vesti-online.com, 12.Mar.2011

Fudbaler Pari Sen Žermena Klod Makelele izjavio je da je Žoze Murinjo sjajan trener, ali je dodao da je Portugalac proračunat i okrutan..."Murinjo je rođeni pobednik, zna kako da izvuče najbolje od vas. S te tačke gledišta on je sjajan trener", rekao je Makelele i dodao:.."Problemi nastaju kada...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.