Majstorija iz Beograda na drugom mestu! Mesi je postigao najlepši gol godine (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 25.Avg.2016, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Majstorija iz Beograda na drugom mestu! Mesi je postigao najlepši gol godine (VIDEO)

Pogodak fudbalera Barselone Lionela Mesija protiv Rome u Ligi šampiona proglašen je za najlepši gol u prošloj sezoni u izboru Evropske fudbalske unije (UEFA).

Više od 200.000 posetilaca sajta izabralo je da je najlepši Mesijev gol, kada je lobovao golmana Vojćeha Šćešnog posle akcije koja je trajala 69 sekundi i 25 pasova.

Mesi je dobio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << 34 odsto glasova, dok je 13 dobio portugalski futsaler Rikardinjo za "magiju" protiv Srbije na Evropskom prvenstvu u Beogradu.



Treće mesto zauzeo je pogodak švajcarskog reprezentativca Džerdana Šaćirija "makazicama" protiv Poljske u četvrtfinalu prvenstva Evrope u Francuskoj.

Na istom turniru najbolju odbranu izveo je mađarski golman Gabor Kiralji posle slobodnog udarca Belgijanca Kevina De Brujnea.

Pogledajte magiju Lionela Mesija.



(Tanjug/Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Evropska Unija,   Evropsko prvenstvo

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UEFA: Mesi postigao gol sezone

Izvor: B92, 25.Avg.2016

Pogodak fudbalera Barselone Lionela Mesija protiv Rome u Ligi šampiona proglašen je za najlepši u prošloj sezoni u izboru Evropske fudbalske unije (UEFA)...Više od 200.000 posetilaca sajta izabralo je da je najlepši Mesijev gol, kada je lobovao golmana Vojćeha Šćešnog posle akcije koja je trajala...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.