Proglašene novosadska izborna lista DJB i Kreni - Promeni Voždovac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2024, 22:40

Proglašene novosadska izborna lista DJB i Kreni - Promeni Voždovac

Gradska izborna komisije Novog Sada proglasila je na današnjoj sednici izbornu listu "Saša Radulović Dosta je bilo (DJB) Rešenje za promenu" koju je podnela politička stranka Dosta je bilo, za izbor odbornika Skupštine Grada Novog Sada, nakon što su u zakonskom roku otklonili nedostatke zbog kojih je lista prethodno bila odbijena.
Naloženo im je prethodno da u roku od 48 časova Gradskoj izbornoj komisiji Grada Novog Sada dostave najmanje 15 nedostajućih pismenih izjava birača da podržavaju izbornu listu, a ovlašćeno lice stranke danas je dostavilo 120 overenih pismenih izjava birača koji podržavaju izbornu listu.
Od ukupnog broja dostavljenih izjava odbijeno je sedam izjava, prihvaćeno 15...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stranka DJB podnela prigovor protiv liste sličnog imena za lokalne izbore u Zemunu

Izvor: Danas, 16.Maj.2024, 10:33

Stranka Dosta je bilo (DJB) saopštila je danas da je Opštinskoj izbornoj komisiji u Zemunu podnela prigovor protiv liste "Dosta je bilo pljačke, korupcije i lopovluka - Radulović Milorad" koja po navodima DJB, nema dozvolu da koristi njihovo ime.

Nastavak na Danas...

Proglašena izborna lista „Mi – Glas iz naroda“ za Beograd

Izvor: Danas, 16.Maj.2024

Gradska izborna komisija (GIK) Beograda proglasila je večeras izbornu listu broj 14 "Mi - glas iz naroda" za izbore za odbornike Skupštine Beograda zakazane za 2. jun.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.