Majami bez Dragića, Lejkersi u Kobijevu čast  na TV B92

Izvor: B92, 02.Okt.2020, 12:51

Majami bez Dragića, Lejkersi u Kobijevu čast " na TV B92

U subotu se odigrava druga utakmica finala zapadne konferencije NBA između Los Anđeles Lejkersa i Majami Hita.

Utakmica je na programu u 3 sata posle ponoći, a direktan prenos je na TV B92.

U prvom meču pobedu je slavila ekipa Lejkersa rezultatom 116:98.

Majami je odlično počeo duel, imao čak i +13 tokom prve četvrtine, ali već na kraju iste prvi put gubio.

Problem za izabranike Erika Spolstre stvara to što se Goran Dragić teže >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povredio, a u drugom meču najverovatnije neće biti ni Bema Adebaja.

Lejkersi će tokom ove utakmice nositi "Black mamba" dresove posvećene tragično nastradalom Kobiju Brajantu. Tokom ovogodišnjeg doigravanja nijednom nisu izgubili meč u kojem su nosili ovu garnituru.

"Ne smemo da dozvolimo sebi da tako sporo počnemo meč, moramo od samog starta da budemo maksimalno agresivini, pogotovo starteri, a najviše Lebron i ja", izjavio je Entoni Dejvis.

"Svaki posed je bitan i ma koliko to bilo kliše, mi smo imali veliki broj poseda koji su završeni veoma loše i to smo ispratili sa lošim odlukama u odbrani i tako smo gomilali greške. Mi smo mnogo bolji tim nego što smo večeras pokazali, ali Lejkersima čestitamo na pobedi i radićemo naporno za drugi meč". rekao je posle poraza Erik Spolstra.

Može li Majami da izjednači, ili će Lejkersi na rutinskih 2-0?
Pogledaj vesti o: NBA

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.