Izvor: RTS, 02.Okt.2020, 22:27

Majami bez Adebaja pokušava da izjednači protiv Lejkersa

Košarkaši Majami hita pokušaće večeras od 03.00 časa da izjednače seriju finala NBA lige protiv LA Lejkersa, bez Bema Adebaja, koji je povređen.
Kako navodi Adrijan Vojnarovski, Bem Adebajo propušta drugu utakmicu finala NBA lige, zbog povrede ramena koju je obnovio u prvom susretu.

Adebajo je rame povredio u finalu Istoka >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << protiv Bostona, a dodatnu bol osetio je nakon duela sa Hauardom u prvom meču protiv Lejkersa.
Još uvek nije poznat status Gorana Dragića, koji je takođe doživeo povredu u prvom meču.
Bem Adebajo bio je jedan od konkurenata za igrača koji je najviše napredovao ove sezone, a igra Majamija, kako u odbrani-tako u napadu, dosta zavisi od njega.
Bilo kako bilo, Lejkersi vode sa 1:0 i imaju priliku da steknu velikih 2:0 u večerašnjem meču.
Druga utakmica finala NBA lige između Lejkersa i Hita igra se od 03.00 časova posle ponoći.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Lejkersi prejaki za desetkovani Majami, "jezeraši" poveli sa 2-0 u finalu

Izvor: RTS, 03.Okt.2020, 05:43

Košarkaši LA lejkersa savladali su ekipu Majami hita sa 124:114 u drugom meču NBA finala. Tim iz Kalifornije vodi sa 2:0 u finalu najjačeg košarkaškog prvenstva na svetu. . Nije mogao desetkovani Majami da pripreti Lejkersima u drugom meču finala NBA lige, pa "jezeraši"...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.