MIHAJLOVIĆ: Debakl će nam probuditi inat! Sanjamo Evropu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2020, 14:06

MIHAJLOVIĆ: Debakl će nam probuditi inat! Sanjamo Evropu

Bolonja nije ničiji sparing partner.

Trener fudbalera Bolonje Siniša Mihajlović rekao je da njegova ekipa mora ozbiljnije da prisutpa u preostalim utakmicama Serije A ove sezone.

Ekipa iz univerzitetskog grada deklasirana je od strane Milana u subotu rezultatom 5:1, što se nije dopalo Mihajloviću. Ujedno, ovo je meč na kojem je Bolonja primila najviše golova ove sezone.

– Moramo da igramo naše preostale utakmice sa dozom besa. nakon što smo dobili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ruganja koja smo zaslužili. Ovo je srećna pozicija za nas, ali mora biti zaslužena. Naravno, svaki trener voli kada mu klub izađe u susret sa svim prohtevima, ali znam da je potrebno da planovi rastu i ja sam voljan da prihvatim to – rekao je Mihajlović.

Bolonja je trenutno desetoplasirani tim na tabeli Serije A, a apetiti navijača su samim tim porasli, te se nadaju da njihov klub naredne sezone može da pretenduje za mesto u Evropi.

– Naš plan je da napredujemo iz godine u godinu. To automatski ne znači plasiranje u Evropu, ali bih voleo da tim bude kompetitivniji. Sa pravim pojačanjima i napretkom mladih cilj nam je da budemo bolje pozicionirani. Evropa bi mogla da bude dostižna, ali potrebno je mnogo rada i želje – kazao je Mihajlović.

Poraz od Milana spada u grupu najubedljivijih ove sezone i pridružuje se susretu sa Udinezeom kada je Mihin tim poražen sa 4:0.

– Momci znaju da me poraz kakav smo doživeli protiv Milana ljuti. Ne volim da budem bilo čiji sparing partner. Želim više od svakog igrača koji nosi dres Bolonje. Iznad svega, mora da se zasluži poštovanje navijača – istakao je Mihajlović.

Pogledajte kako izgleda ruska klizačica Adelina Sotnjikova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.