MIHA ŽELI LJUBIMCA DELIJA: Zvezdin heroj se seli u Italiju - cena 1.500.000 evra (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 18:11

MIHA ŽELI LJUBIMCA DELIJA: Zvezdin heroj se seli u Italiju - cena 1.500.000 evra (FOTO)

Četiri kluba iz Serije A zainteresovano za fudbalera crveno-belih.

Po pisanju italijanskih medija, Milan Pavkov dovodi se u vezu s četiri člana Serije A. Reč je o Parmi, Torinu, Đenovi i Bolonji koju sa klupe predvodi Siniša Mihajlović, a navodno bi Zvezda njegovom prodajom mogla da zaradi oko 1.500.000 evra, pošto ima ugovor do januara 2023.

Malo-pomalo, Mančester Siti se „uvukao“ u vrh Premijer lige, i sada je glavni kandidat za titulu, zbog očajnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rezultata Liverpula. Građani večeras (21.15) gostuju VBA, i veliki su favoriti – dvojka je 1,26, a kombinazzija 2&3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za VBA – Mančester Siti

Visoki napadač je ove sezone bio tek treća, povremeno i četvrta opcija Dejana Stankovića i teško je da će se njegov status tokom zimskih priprema poboljšati uprkos rastanku kluba sa Marakane sa Ričmondom Boaćijem.

Pavkov je u Zvezdi od zime 2017, kada je stigao iz niškog Radničkog, u koji se potom i vraćao na pozajmicu. Imao je dobra izdanja, zablistao s dva gola protiv Liverpula u Ligi šampiona, međutim, od kada mu je propao odlazak u Kinu leta 2019. nalazi se van forme. Ove sezone je odigrao tek 278 minuta u svim takmičenjima i dao dva gola, uz dve asistencije.

#Torino, #Genoa, #Parma and #Bologna have expressed interest in signing Milan Pavkov. Price tag is around 1.5 million euros pic.twitter.com/g45biiDvV4

— Ogi (@blago_blogger) January 26, 2021

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.