Luka Jović će živeti svoje snove u najvećem klubu na svetu, a šta se zaista dogodilo u Lisabonu i zbog čega ga se Benfika odrekla?

Izvor: Sportske.net, 29.Jan.2019, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Luka Jović će živeti svoje snove u najvećem klubu na svetu, a šta se zaista dogodilo u Lisabonu i zbog čega ga se Benfika odrekla?

Sada čupaju kosu, isto im se desilo i sa Italijanom, zbog čega se čitava avantura u redovima "Orlova" završila loše, po klub, ispostavilo se ne i po fantastičnog Srbina!

Vest je obišla svet, Luka Jović je meta španskih velikana, ali dok se Barsa razmišljala u prvi plan je uleteo Real Madrid.

Sada se postavlja pitanje, zbog čega igrač takvog kvaliteta nije uspeo u ekipi Benfike, oni će zaraditi 12 miliona kada ga Ajntraht bude otkupio, ali to je kap u moru, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kajmak će, ni krivi ni dužni pokupiti Nemci.

Problem je bio, makar tako tvrde u Lisabonu u Jovićevom stavu.

Nije mu se svidelo da igra za "B" tim, smatrao je da treba da dobije šansu u prvoj ligi, u seniorskom timu, uz to, verovao je da Benfika jednostavno nema planove sa njim.

Na drugoj strani, u redovima lisabonskih "Orlova" mogla se čuti priča da je nedisciplinovan, da voli da izlazi što nije čudno za klinca od 18 godina.

Onda mu se ukazala šansa posle povreda par napadača, ali se on povredio tako što je udario nogom u bazen u kući.

I onda je trener, sada već smenjeni Rui Vitorija jednostavno tražio od predsednika da Jović ode. Pozajmili su ga Nemcima sa pravom otkupa, a on je postigao 18 golova u 25 mečeva. Adi Huter mu je našao žicu, a uanimljivo da je Benfika slično ispustila Kristantea, koga je dala Atalanti gde je proigrao, Bergamaski su ga otkupili za 4 miliona evra i onda ga prodali Romi za 25 miliona.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.