Projekat EXPO 2027 u Beogradu predstavljen na Jahorina ekonomskom forumu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2024, 13:02

Projekat EXPO 2027 u Beogradu predstavljen na "Jahorina ekonomskom forumu"

Projekat EXPO 2027 Beograd predstavljen je publici na sedmom "Jahorina ekonomskom forumu" koji se održava pod nazivom "Zapadni Balkan - Dugoročni pravci razvoja", a direktor EXPO 2027 Beograd Dušan Borovčanin istakao je da je veliko zadovoljstvo javnosti predstaviti događaj čiji će Srbija biti domaćin u 2027. godini, a koji zvanično počinje za tačno tri godine.
Borovčanin je čestitao organizatorima "Jahorina ekonomskog foruma" na sjajnom događaju koji već, kako je naveo, sedam godina okuplja privrednu, akademsku i stručnu javnost, kao i predstavnike vlada iz regiona, saopštilo je preduzeće EXPO 2027 Beograd.
"Možemo reći da je čitav region postao domaćin ovako važnog događaja, koji će skrenuti...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.