Raspisan konkurs za prijem 32 komandira u 10 kazneno-popravnih ustanova

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Maj.2024, 13:03

Raspisan konkurs za prijem 32 komandira u 10 kazneno-popravnih ustanova

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija raspisala je danas konkurs za prijem u stalni radni odnos u 10 kazneno-popravnih ustanova 32 pripadnika Službe za obezbeđenje, koja je i najbrojnija služba u sistemu izvršenja krivičnih sankcija.
Kazneno-popravni zavod u Požarevcu (Zabeli) zaposliće šest komandira, kao i Okružni zatvor u Smederevu, navodi se u saopštenju Ministarstva pravde.
KPZ za žene u Požarevcu primiće u stalni radni odnos četiri pripadnika Službe za obezbeđenje, a isto toliko će biti zaposleno i u KPZ za maloletnike u Valjevu i KPZ u Pančevu, dodaje se u saopštenju.
Konkurs se odnosi i na prijem tri nova komandira u Vaspitno-popravnom domu u Kruševcu, dok će po jedan komandir...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prilika za državni posao: Ovo Ministarstvo traži radnike, odmah stalan posao! Slobodno 127 mesta, evo kako da aplicirate

Izvor: Blic, 15.Maj.2024

Uprava za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde raspisala je konkurs za prijem u stalni radni odnos 32 pripadnika Službe za obezbeđenje u 10 kazneno-popravnih ustanova, saopštila je ova uprava, a prenosi Vlada Srbije.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.