Modna revija učeničkih kreacija Umetničke škole Niš

Izvor: JužneVesti.com, 15.Maj.2024, 12:56

Modna revija učeničkih kreacija Umetničke škole Niš

U četvrtak, 16. maja od 18 sati na amfiteatru na Keju u Nišu biće održana modna revija unikatnih haljina koje su osmislili đaci niške Umetničke škole.
Ove kreacije su odideje, preko skice do modnog odevnog predmeta realizovali učenici i učenice Umetničke škole Niš.
Korišćenjem tehnika slikanja na materijalu, vezom, našivanjem i punjenjem delova materijala, gradacijom boja linija i oblika, mladi dizajneri žele da predstave kreacije koje šalju poruku. Sloboda, mir, radost života, tolerancija, prijateljstvo, čovečnost i demokratija vrednosti su oko kojih su udružili svoje snage i ideje - poručuju organizatori revije.
Učenici drugog razreda realizovali su kreacije inspirisane, idejama...

Nastavak na JužneVesti.com...






Povezane vesti

Zbog lošeg vremena se odlaže modna revija kreacija đaka Umetničke škole

Izvor: JužneVesti.com, 16.Maj.2024, 09:35

Modna revija unikatnih haljina koje su osmislili đaci niške Umetničke škole, koja je trebalo da se održi danas od 18 sati na amfiteatru na Keju u Nišu biće odložena zbog loših vremenskih uslova...Kako su saopštili organizatori, prinuđeni su da reviju odlože jer će prema vremenskoj prognozi...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.