Ludo, luđe, Liverpul – Redsi uz dva autogola do pobede u sudijskoj nadoknadi (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2014, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludo, luđe, Liverpul – Redsi uz dva autogola do pobede u sudijskoj nadoknadi (VIDEO)

Posle „dosadnih” 85 minuta, Liverpul i KPR su se raspucali i postigli četiri gola u poslednjih pet minuta. Redsi će kući odneti tri boda posle potpunog haosa na Loftus Roudu – 2:3 u osmom kolu Premijer lige

Kakav haos u Londonu! Naizgled mirna, spora utakmica između domaćeg KPR-a i Liverpula, pretvorila se u nesvakidašnje ludilo samo pet minuta pred kraj utakmice. Redsi su vodili posle autogola Dana i činilo se da će uspešno privesti kraju još jednu lošu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << utakmicu. Odjednom, golovi su pljuštali kao na traci. Dva puta su Policajci uspeli da izjednače - u 87. i 92. minutu, preko Čileanca Vargasa, dok je heroj "Kopa" danas bio Brazilac Kutinjo, koji je najpre u 90. minutu postigao gol za 1:2 a kasnije u 95. uputio pas koji se od Kolkera odbio u gol KPR-a za konačnih 2:3.

Neočekivano dobra igra inače vrlo skromnih Policajaca zadavala je velike glavobolje gostima. Domaći su propustili gomilu prilika u prvom poluvremenu. Liroj Fer, najbolji igrač na terenu, dva puta je pogađao prečku. Ni traga od igre Liverpula u prvih pola sata, vezni red praktično nije postojao. Baloteli je ponovo razočarao. Ne samo da je bio loš u polju već je i pored gomile potrošenih lopti uspeo da promaši i potpuno prazan gol KPR-a sredinom drugog poluvremena.

A potom kao grom iz vedra neba - gol za Liverpul! Ni iz čega. Igrao se 67. minut kada je Ričard Dan reagovao katastrofalno. Brzo izveden prekid sa desne strane iskoristio je Glen Džonson i uputio ne tako dobar centaršut u peterac KPR-a. Međutim, Dan je nespretno pružio levu nogu u nameri da preseče ili izbije loptu koja se od vrha njegove kopačke odbila u gol pored nemoćnog Mekartija.

Ispostavilo se, ipak, da je to bio samo početak uzbuđenja.

Prvo izjednačenje - sportska pravda je nagradila Policajce koji su u 87. minutu preko Eduarda Vargasa poravnali rezultat. Međutim, klub sa tako bogatom tradicijom kakvu ima Liverpul ne predaje se tako lako. Maltene istog momenta uzvratio je Kutinjo! Opet ni iz čega, opet iz polukontre, Liverpul je stekao novu prednost u 90. minutu, preciznim udarcem Brazilca.

Praktično u sledećem napadu, Vargas ponovo poravnava! Poludeli su navijači u Londonu posle gola Čileanca. Ali, taman kada su svi pomislili da je to to, još jedan autogol! I drugi štoper Policajaca Stiven Kolker, upisao se u pogrešnu kolonu liste strelaca. Brzu kontru Liverpula predvodio je Kutinjo koji je nesebično hteo da uposli Balotelija ali je Kolker zakačio loptu i poslao je u nebranjenu mrežu za konačnih, neverovatnih 2:3 na Loftus Roudu.

Stouk je na zatvaranju 8. kola Premijer lige savladao Svonsi sa 2:1. Dva tima postigla su po gol iz penala u prvom poluvremenu i sve je govorilo da konačan ishod ide ka remiju, međutim, Voters je u završnici savladao protivničkog golmana Fabijanskog za veliko slavlje navijača i treću pobedu Stouka ove sezone kojom se probio u sredinu tabele.

PREMIJER LIGA, osmo kolo:

Mančester Siti – Totenhem 4:1 (2:1)

/Aguero 13,  20 penal, 68 penal, 75 – Eriksen 16/

Arsenal – Hal 2:2 (1:1)

/Sančez 13, Velbek 90+2 – Dijame 18, Ernandez 46/

Barnli – Vest Hem 1:3 (0:0)

/Bojd 60 - Sako 50, Valensija 54, Kol 70/

Kristal Palas – Čelsi 1:2 (0:1)

/Kempbel 90 - Oskar 6, Fabregas 51/

Everton – Aston Vila 3:0 (1:0)

/Džagelka 18, Lukaku 48, Koleman 77/

Sautempton – Sanderlend 8:0 (3:0)

/Verhini 12ag, Pele 18, 69, Kork 37, Brajdkat 63ag, Tadić 78, Vanjama 79, Mane 86/

Njukasl – Lester 1:0 (0:0)

/Obertan 71/

Nedelja:

KPR – Liverpul  2:3 (0:0) /Vargas 87, 90+2 – Dan 87. ag, Kutinjo 90, Kolker 90+5 ag/

Stouk – Svonsi 2:1 (1:1)

/Adam 43, Volters 76 - Vilfred Boni 34p/

Ponedeljak:

21.00 VBA – Mančester junajted

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ludo, luđe, Liverpul!

Izvor: Press, 19.Okt.2014

Posle „dosadnih” 85 minuta, Liverpul i KPR su se raspucali i postigli četiri gola u poslednjih pet minuta. Redsi će kući odneti tri boda posle potpunog haosa na Loftus Roudu – 2:3 u osmom kolu Premijer lige . Nakon...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.