Ludo, luđe, Liverpul!

Izvor: Press, 19.Okt.2014, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ludo, luđe, Liverpul!

Posle „dosadnih” 85 minuta, Liverpul i KPR su se raspucali i postigli četiri gola u poslednjih pet minuta. Redsi će kući odneti tri boda posle potpunog haosa na Loftus Roudu – 2:3 u osmom kolu Premijer lige
Nakon što se samoizostavio iz startne postave Engleske protiv Estonije zbog umora, Rahim Sterling se našao na terenu od prvog minuta, s druge strane, Rio Ferdinand je ostao na klupi zajedno sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Rednapovim ljubimcem, Nikom Kranjčarom. KPR je izgledao kompaktno na startu što je predstavljalo svojevrsno iznenađenje, pošto je tim Harija Rednapa u očajnoj formi.

Policajci su propustili gomilu prilika u prvom poluvremenu. Liroj Fer, najbolji igrač na terenu, dva puta je pogađao prečku. Ni traga od igre Liverpula u prvih pola sata, vezni red praktično nije postojao.

Baloteli je ponovo razočarao. Ne samo da je bio loš u polju već je i pored gomile potrošenih lopti uspeo da promaši i potpuno prazan gol KPR-a sredinom drugog poluvremena.

GOL za Liverpul! Igrao se 67. minut kada je Ričard Dan ponovo reagovao katastrofalno. Brzo izveden prekid sa desne strane iskoristio je Glen Džonson i uputio ne tako dobar centaršut u peterac KPR-a. Međutim, Dan je nespretno pružio levu nogu u nameri da preseče ili izbije loptu koja se od vrha njegove kopačke odbila u gol pored nemoćnog Mekartija.

Izjednačenje! Sportska pravda je nagradila Policajce koji su u 87. minutu preko Vargasa poravnali rezultat i došli do više nego zasluženog izjednačenja. KUTINJO! Opet ni iz čega, opet iz polukontre, Liverpul je stekao novu prednost u 90. minutu, preciznim i snažnim udarcem Brazilca.

Praktično u sledećem napadu, Vargas ponovo poravnava! Poludeli su navijači u Londonu posle gola Čileanca. Taman kada su svi pomislili da je to to, još jedan autogol! I drugi štoper Policajaca , Kolker, upisao se u pogrešnu kolonu liste strelaca. Brzu kontru Liverpula predvodio je Kutinjo koji je nesebično hteo da uposli Balotelija ali je Kolker zakačio loptu i poslao je u nebranjenu mrežu za konačnih, neverovatnih 2:3 na Loftus Roudu.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.