Ljubiša Tumbaković o transferima: Ovo što se radi je amaterizam!

Izvor: Kurir, 14.Feb.2015, 07:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ljubiša Tumbaković o transferima: Ovo što se radi je amaterizam!

On smatra da nakon potpuno iznenadne prodaje Škuletića ne bi bilo profesionalno da crno-beli dovedu igrače koje nisu ozbiljno skautirali

Odlazak Petra Škuletića dva dana pre kraja prelaznog roka doneo je veliki problem treneru Partizana Marku Nikoliću, ali potpredsednik zadužen za sportska pitanja Ljubiša Tumbaković smatra da klub ne treba da dovodi novajlije.

On svoj stav potkrepljuje time da nema vremena za ozbiljno informisanje o igraču i da je bolje dati >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << priliku fudbalerima iz sopstvene škole.

- Skauting je ozbiljna stvar i on traje od nekoliko meseci do godinu dana, zbog čega mislim da je neozbiljno i amaterski dovoditi igrače bez gledanja. Angažovanje preko diskova takođe bi bilo neprofesionalno, i to ne dolazi u obzir, pa mislim da treba da se oslonimo na svoje snage - kaže Tumbaković.

Nema ostavke

NISAM ZADOVOLJAN

Iako se prethodnih dana moglo čuti da je Ljubiša Tumbaković nekoliko puta nudio ostavku, zbog neslaganja s ostatkom UO, potpredsednik crno-belih ističe da nema nameru da odlazi.

Ako ćemo iskreno, da sam zadovoljan kako se radi, nisam, ali nisam ni nešto preterano nezadovoljan. Sa svima imam korektan odnos, a mene zanima isključivo Partizan i sve to me tera da radim još jače i motivisanije, a ne da se povučem - kaže Tumbaković.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.