Liverpul zarađeni novac troši na golmana?!

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2018, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liverpul zarađeni novac troši na golmana?!

Kako prenose mediji u Engleskoj i Španiji, Jirgen Klop je "bacio oko" na novog čuvara mreže.

"Redsi" su u tekućem prelaznom roku obavili dva posla. Najpre su otkupili ugovor Virdžila van Dajka od Sautemptona, za to zadovoljstvo izdvojili su 80 miliona evra.

Nedugo nakon toga, usledila je velika prodaja, Filipe Kutinjo je završio u Barsi, a na račun kluba sa "Enfilda" leglo je oko 160 miliona evra.

Jasno je dakle da je upravi Liverpula ostalo još dosta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << novca za pojačanja, često se govorilo o brojnim vezistima i ofanzivcima, a prema pisanjima "Marke" sada se na radaru "Redsa" našao i jedan golman.

U pitanju je čuvar mreže Rome, Brazilac Alison Beker.

Alison je u Rim stigao leta 2016. godine iz Internasionala za oko osam miliona evra, a u poslednje vreme su interesovanje za njegove usluge pokazali brojni klubovi.

Povezivan je sa Pari sen Žermenom, a sada se u čitavu priču umešao i Liverpul.

Roma bi mogla da ga proda, ali će to pokušati da uradi narednog leta. Žele i dobro da zarade na Brazilcu, pa se pretpostavlja da neće prihvatati ponude manje od 50 miliona evra.

Jasno je da Klop ima problema sa golmanima, Minjole nije dovoljno dobar izbor za ambicije kluba, Karius se na startu karijere u PL nije dobro pokazao, ali je pitanje da li bi pravi potez uprave bio da nakon odlaska Kutinja reši pitanje između stativa, kada je jasno da rupa koja je nastala odlaskom ključnog igrača, još uvek nije popunjena.

"Redsi" su bez Brazilca uspeli da iznenade Mančester Siti, ali su se zato već u sledećem kolu Premijer lige sapleli protiv Svonsija.

Možda u banci ima novca da se reše oba pitanja, videćemo kako će se stvari odvijati, do kraja prelaznog roka ostalo je još par dana.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Roma odbila ponudu Liverpula

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2018, 13:11

Upalili su se alarmi na "Enfildu" nakon poraza od VBA...Liverpul je juče poražen u 1/16 finala FA Kupa, izgubili su na "Enfildu" od Vest Broma...Još jednom je postalo jasno da "Redsi" nemaju adekvatnog golmana, Minjole jednostavo nema kvalitet, dok se ni mladi Karius nije najbolje pokazao...Pisali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.