Poslovali su sa Barsom, ali neće i sa Realom!

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2018, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslovali su sa Barsom, ali neće i sa Realom!

Madriđani će morati da zaborave na ovog momka.

Liverpul je nakon dužeg ubeđivanja pustio Filipea Kutinja da ostvari san i zaigra u dresu Barselone.

Tom prilikom su donekle i isterali svoje, zaradili su 160 miliona evra ove zime, polovinu novca unapred su iskoristili, kako bi angažovali prekopotrebno pojačanje u odbrani u vidu Virdžila van Dajka.

Izgleda da ne žele da im se ponovi situacija koja im se dogodila sa Kutinjom, iako su se dugo i junački >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << borili da Brazilca zadrže u svojim redovima, pa su tako rešili da svog najboljeg igrača iz tekuće sezone vežu novim ugovorom.

U pitanju je ko drugi nego Muhamed Salah, sjajni Egipćanin koji je prosto eksplodirao pod palicom Jirgena Klopa ove sezone.

Stigao je letos za tadašnji rekord kluba, plaćen je nešto više od 40 miliona evra, jasno je da je uprava "Redsa" napravila sjajan posao.

Krilni fudbaler je postigao 23 gola u svim takmičenjima ove sezone, pa se tako nakom samo šest meseci od njegovog transfera na "Enfild", pojavilo i ogromno interesovanje za njegove usluge.

Često je u poslednje vreme sa Salahom povezivam madridski Real, koji igra sezonu za zaborav i koji bi narednog leta mogao da uradi potpunu rekonstrukciju ekipe.

Salah je partijama u dresu Liverpula pokazao da je igrač svetske klase, Madriđani su automatski postali zainteresovani, ali izgleda da će morati da nastave potragu za pojačanjima na nekom drugom mestu.

Liverpul ne želi da se odrekne sjajnog Egipćanina, pa mu nakon samo šest meseci od kako je stigao u klub, spremaju novi ugovor.

Ponudiće mu bolje uslove na "Enfildu", kako bi ga zadržali u svojim redovima, iako se zna da bi za Salaha bilo ostvaranje sna da zaigra u dresu Real Madrida.

To najverovatnije znači da Madriđani makar u narednih godinu dana mogu da zaborave na Salaha, ali danas je na fudbalskoj pijaci sve moguće, videćemo kako će se stvari odvijati narednog leta.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barsa se izvinila, treće pojačanje pred vratima!

Izvor: Sportske.net, 28.Jan.2018

Izgleda da su dobili još jednu bitku, i da će posle Kutinja i Mine dovesti i trećeg Južnoamerikanca...Gremio je bio ljut na Barselonu kada se Artur sastao sa direktorom Katalonaca Robertom Fernandezom i slikao se u Barsinom dresu...Slika je procurela, Brazilci su pobesneli i poručili da od pregovora...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.