Liga kup - Fantastični Srbi, probuđeni Staridž i neumoljivi Arsenal

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2016, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga kup - Fantastični Srbi, probuđeni Staridž i neumoljivi Arsenal

Fantastična igra Aleksandra Mitrovića u pobedi Njukasla nad Prestonom. Grujić odličan, Staridž se probudio.

Sjajni Liverpul ove sezone nastavlja sa odličnim partijama i sa "promešanim kartama".

Ekipa Jirgena Klopa je danas savladala Totenhem sa 2:1 (1:0) u okviru 1/8 finala Liga kupa uz sjajnu partiju Danijela Staridža koji je postigao dva gola.

Igrao se deveti minut, Marko Grujić koji je danas dobio priliku od samog starta, je oduzeo loptu protivniku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pokušao šutem da ugrozi gol Vorma, ali je bio izblokiran, da bi nakon toga na loptu natrčao Danijel Staridž koji postiže gol za 1:0.

Liverpul je bio bolja ekipa danas, a na drugi gol se čekalo sve do 64. minuta. Tada je ponovo Danijel Staridž stupio na scenu, ponovo je prevario golmana Vorma i doveo svoju ekipu u prednost od 2:0.

Ipak, gosti stižu do utešnog gola preko Jansena iz penala u 76. minutu.

Mogao je Staridž da postigne i treći gol, ali je nakon udarca spoljnim delom stopala lopta pogodila prečku.

Marko Grujić je odigrao do 89. minuta, bio je sasvim solidan, imao je i jednu sjajnu loptu za Denija Ingsa koji je izbio 1 na 1, ali je Vorm odbranio njegov udarac pred kraj meča.

Golove sa ove utakmice pogledajte OVDE.

Arsenal je bez većih problema slavio plasman u četvrtfinale pobedom protiv Redinga. Izveo je i Venger rezervni sastav sa nekoliko dečaka kao što su Maitland-Nil ili Rene Adelajd, a igrali su i Dženkinson, Holding i Gibs, kao i povratnik u tim Olivije Žiru.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Ekipa Arsena Vengera je danas dominirala, pa je stigla do zaslužene pobede od 2:0 golovima Čembrlejna. Golove pogledajte OVDE.

Sjajan je bio Aleksandar Mitrović, on je danas junak Njukasla.

Srbin je uspeo da postigne dva gola u pobedi Njukasla od 6:0, a pored njega strelci su bili Diame (2), Riči iz penala i Ajoze Perez.

Posebno je bio sjajan drugi gol našeg napadača u 56. minutu kada je prevario čitavu odbranu gostiju, plus golmana.

Golove našeg reprezentativca pogledajte OVDE.

Da napomenemo da je Njukasl igrao sa igračem više od 25. minuta kada je Braun dobio crveni karton.

Pored ovih mečeva, plasman u četvrtfinale slavila je i ekipa Hala koja je kao gost pobedila Bristol siti sa 1:2, a golove su postigli Megajer i Doson za Hal, odnosno Tomlin za domaće.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.