Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2016, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Nestašnii dečko srpskog fudbala matirao Milan

Prošle zime, Nikola Ninković je napustio Partizan i obreo se u Seriji A. Posle pozjamice u Kjevu, ove sezone pruža sve bolje partije u dresu Đenove. Krune dobre igre je prvi gol u šampionatu Italije, koji je postigao slavnom Milanu, u prvom meču Serije A.

On je u 12. minutu na asistenciju Rinkona glavom doneo prednost Đenovljanima, koji trenutno vode 1:0 protiv "rosonera". Drugi Srbin u dresu domaćina, Darko Lazović je na klupi.

Pogledajte prvi gol >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Seriji A Ninkovića!

Za popularnog "Džigija" pisale su se bajke, ali nikada svoj talenat nije uspeo na pravi način da iskaže, bar ne u dresu Partizana. Da li je ovo nagoveštaj nove stranice u karijeri nestašnog dečka srpskog fudbala?
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.