Grujićev pokušaj zaustavljen, ali tu je Staridž! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2016, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujićev pokušaj zaustavljen, ali tu je Staridž! (video)

Liverpul je poveo u meču protiv Totenhema sa 1:0, a gol je postigao Danijel Staridž nakon što je Marko Grujić pokušao da ugrozi gol Vorma.

Marko Grujić igra od samog starta u dresu Liverpula, a odmah se videlo da će biti veoma opasan kada je napad njegovog tima u pitanju.

Naš mladi reprezentativac je imao nekoliko dobrih poteza na samom startu meča, da bi nakon njegovog šuta Danijel Staridž uspeo da postigne gol za 1:0.

Pogledajte kako je sve to izgledalo.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pogodio i Mitar! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2016

Aleksandar Mitrović uspeo je da se upiše u listu strelaca na meču protiv Prestona!..Rafa Benitez je dao šansu Aleksandru Mitroviću od samog starta meča Liga kupa protiv Prestona, a ovaj mu se itekako odužio...Srpski napadač je postigao prvi gol na meču nakon centaršuta iz slobodnog udarca,...

Nastavak na Sportske.net...

Liga kup - Fantastični Srbi, probuđeni Staridž i neumoljivi Arsenal

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2016

Fantastična igra Aleksandra Mitrovića u pobedi Njukasla nad Prestonom. Grujić odličan, Staridž se probudio...Sjajni Liverpul ove sezone nastavlja sa odličnim partijama i sa "promešanim kartama"...Ekipa Jirgena Klopa je danas savladala Totenhem sa 2:1 (1:0) u okviru 1/8 finala Liga kupa uz sjajnu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.