Izvor: HotSport.rs, 25.Okt.2016, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRVENAC: Igrač koji u Partizanu nije mogao da iskontroliše nemiran duh savladao nesavladivog Donarumu (VIDEO)

U premijernom meču 10. kola Serije A Đenova je dočekala Milan i vodi sa 1:0.

Verovali ili ne gol je postigao nekadašnji fudbaler Partizana Nikola Džigi Ninković. U crno-belom dresu su ga kritikovali “zbog lude glave”, a sada je njome savladao nesavladivog i toliko hvaljenog vunderkinda Donarumu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs <<
The post PRVENAC: Igrač koji u Partizanu nije mogao da iskontroliše nemiran duh savladao nesavladivog Donarumu (VIDEO) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JASNA PORUKA BENITEZU: Mitrogol zatresao mrežu (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 25.Okt.2016

Njukasl u EFL kupu vodi sa 2:0 protiv Prestona, a vodeći gol za “svrake” postigao je Aleksandar Mitrović.. . Igrao se 19 minut kada je posle centaršuta glavom Mitrogol zatresao mrežu i stavio do znanja Rafi Benitezu da mora da se vrati u prvi tim.. (Izvor: YouTube/HD Football). The post JASNA...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.