Liga Nacija (Grupa B) - Česi obezbedili opstanak, Danci bez poraza

Izvor: Sportske.net, 19.Nov.2018, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Liga Nacija (Grupa B) - Česi obezbedili opstanak, Danci bez poraza

Slovačka i Irska će igrati u Ligi C.

                                            Grupa 1

Češka je dočekala Slovačku, a domaćin je slavio sa 1:0 (1:0).

Bio je ovo odlučujući meč, borba za opstanak u grupi B, ali ipak blagu prednost je imao domaćin kome je odgovarao i nerešen rezultat, a i igrali su na domaćem terenu. Na kraju su čak i pobedili i na taj način poslali Slovačku u Ligu C. Domaćin je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zaista bio bolji u ovom meču, stvarali su više prilika, a jedini gol je postigao Šik u 32. minutu, asistent je bio Jankto.

Očekivalo se da je gosti krenuti na sve ili ništa u drugom poluvremenu, ali Česi su odigrali odlično, čuvali su loptu i nisu dozvolili protivniku da pripreti njihovom golmanu. Na kraju, Česi su zasluženo na drugoj poziciji, dok je Ukrajina ostvarila plasman u Ligu A. Slovačkoj nije pomogla ni ona pobeda nad Ukrajincima od 4:1.  

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

       

                                           Grupa 4

Danska i Irska su odigrali praktično "prijateljski" duel. Na kraju nismo imali prilike da vidimo gol na ovoj utakmici.


Domaćin jeste bio mnogo bolji na terenu, ali nisu imali sreće da postignu gol. Ipak, Danci su nastavili sa odličnim partijama i odličnom defanzivom. Primili su samo 1 gol u ovoj grupi, a i na Mundijalu ih je krasila odlična defanziva. Zasluženo su osvojili prvo mesto u ovoj grupi, dok će Irska ispasti u Ligu B, a interestantno je da su jedina dva boda osvojili upravo protiv Danske.

      Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

     

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liga nacija (B i D) - Česi obezbedili opstanak, Danci bez poraza, "poker" Makedonije

Izvor: Sportske.net, 20.Nov.2018, 00:00

Slovačka i Irska će igrati u Ligi C...Liga B, grupa 1..Češka je dočekala Slovačku, a domaćin je slavio sa 1:0 (1:0)...Bio je ovo odlučujući meč, borba za opstanak u grupi B, ali ipak blagu prednost je imao domaćin kome je odgovarao i nerešen rezultat, a i igrali su na domaćem terenu. Na...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.