Levandovski dobio devetku Bajerna: Došao sam da osvajam trofeje

Izvor: Blic, 09.Jul.2014, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Levandovski dobio devetku Bajerna: Došao sam da osvajam trofeje

Novi centarfor Bajerna Robert Levandovski rekao je da je u najtrofejniji nemački klub došao da napreduje i osvaja trofeje.

Poljski reprezentativac u Minhen je stigao iz Dortmunda kao slobodan igrač, potpisao je petogodišnji ugovor, a u novom klubu nosiće dres sa brojem devet, koji je do sada bio u vlasništvu Marija Mandžukića.

"Osećam se veoma, veoma dobro. Napunio sam baterije i znam da se u Bajernu očekuju samo trofeji. Moramo mnogo da radimo i verujem da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ćemo biti uspešni. Nadam da ću još više napredovati i osvojiti što više trofeja", rekao je Levandovski, na zvaniučnoj promociji u Minhenu.

Bajern je, uz poljskog napadača, za novu sezonu doveo Huana Bernata iz Valensije i Sebastijana Rodea iz Ajntrahta.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.