Bajern doveo mladog španskog reprezentativca

Izvor: Press, 07.Jul.2014, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajern doveo mladog španskog reprezentativca

Bajern nije otkrio finansijske detalje tog transfera, ali nemački mediji tvrde da će njegovom dosadašnjem klubu Valensiji isplatiti sumu od 10 miliona evra.

"Bernat je izuzetan mladi igrač koga smo pratili duže vreme. Sigurni smo da smo napravili veoma dobru investiciju", rekao je za klupski sajt sportski direktor Bavaraca Matijas Zamer, dok je talentovani napadač istakao da je došao u jedan od najvećih svetskih klubova.

"Drago mi je što ću igrati >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << uz Lama, Švajnštajgera, Nojera, Robena, Riberija i pod vođstvom trenera Pepa Gvardiole", kazao je mladi Španac.

Bernat je odigrao za Valensiju 51 utakmicu u Primeri, a bio je član mlade selekcije Španije koja je osvojila titulu prvaka Evrope 2012. u Estoniji.

On se pridružio Robertu Levandovskom, koji je na Alijanc Arenu stigao iz Borusije Dortmund, i Sebastijanu Rodeu, doskorašsnjem prvotimcu Ajntrahta iz Frankfurta,

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ludnica oko Iturbea

Izvor: Press, 08.Jul.2014, 12:48

Huan Iturbe, momak koga nazivaju novi mesi, sjajnim partijama u dresu veroe skrenuo je pažnju na sebe. I to ogromnu. Atletiko Madrid ga silno želi, Dijego Simeone je spreman da uz 25 miliona evra pošalje i Lea Baptistaoa, ali... Na veliku žalost argentinskog stručnjaka za Iturbea se interesuje...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.