Letelo perje, Gatuzo izbacio ofanzivca sa treninga pred veliko finale!

Izvor: Sportske.net, 16.Jun.2020, 12:06

Letelo perje, Gatuzo izbacio ofanzivca sa treninga pred veliko finale!

Đenaro Gatuzo poslao jasnu poruku Meksikancu pred finale Kupa Italije.

Kako stoje stvari Hirving Lozano nema budućnost u Napoliju, pošto ga je Đenaro Gatuzo izbacio sa poslednjeg treninga!

Gatuzo želi da osvoji prvi trofej u karijeri kao trener, protivnik je najteži mogući - Juventus, a trenutak za meč takođe nikad teži, neposredno pošto je preminulo Rinova sestra Frančeska.

Gatuzo kao i uvek vrlo energično i emotivno priprema svaki meč, a sada >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mu je zasmetalo previše opušteno ponašanje i nedostatak koncentracije kod Lozana, pa je Meksikanca odstranio sa treninga.

Italijanski mediji prenose da je ovo potencijalna kap koja je prelila čašu, jer se Lozano nije preterano isticao ni ranije, pa ga je Gatuzo praktično već preselio na klupu, a sada možda i na transfer listu.

Lozano je stigao prošlog leta iz PSV Ajndhovena za 40 miliona evra po želji Karla Anćelotija, ali je postigao samo tri gola, uz dve asistencije, na 25 mečeva.

Spekuliše se da bi Meksikanac upravo mogao ponovo kod Anćelotija, koji nema ništa protiv da ga vidi opet u svojoj ekipi, u Evertonu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Buongiorno Italia: Sari i Gatuzo, sudar suprotnih svetova

Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2020

Finale Kupa Italije prva tema na Apeninima..(Od dopisnika MOZZART Sporta iz Rima)..Finale Kupa Italije Napoli – Juventus sa sijaset podataka i analiza je u prvom planu sportske štampe u Italiji. Pod lupom su Kristijano Ronaldo, Kalidu Kulibali kao i dvojica trenera Mauricio Sari i Đenaro Gatuzo....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.