Izvor: DANuBeogradu.rs, 05.Maj.2024, 13:34

Novi film u bioskopima: Nova planeta majmuna: Kraljevstvo

Akciona avantura „Nova planeta majmuna: Kraljevstvo“, čiju režiju potpisuje Ves Bol, premijerno će biti prikazana u bioskopima u sredu, 8. maja 2024. Globalna epska franšiza dobila je nastavak priče i sada, nakon Cezarove vladavine, upoznaje nas sa nekoliko generacija u budućnosti, gde majmuni kao dominantna vrsta žive u skladu, dok su ljudi primorani da budu … Članak Novi film u bioskopima: Nova planeta majmuna: Kraljevstvo se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Novi film u bioskopima: Tarot

Izvor: DANuBeogradu.rs, 06.Maj.2024, 10:18

Ljubitelji horor filmova sa uzbuđenjem odbrojavaju dane, jer 9. maja 2024. u bioskope stiže horor film „Tarot“, snimljen po romanu Nikolasa Adamsa. Film je originalno nosio naziv „Horrorscope“ (po istoimenom romanu), po kome je zasnovana priča o grupi prijatelja koji se utrkuju sa smrću,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.