Legende engleskog fudbala stale u odbranu Ramosa - Ovo NIJE namerno?!

Izvor: Sportske.net, 26.Maj.2018, 23:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legende engleskog fudbala stale u odbranu Ramosa - Ovo NIJE namerno?!

Dok ga mnogi olako osuđuju, nekadašnji engleski fudbalski asovi imaju drugačije viđenje ove situacije.

Detalj koji je izazvao najviše komentara i polemika tokom i posle finala Lige šampiona, između Reala i Liverpula (3:1) u Kijevu, jeste onaj sa isteka prvih pola sata igre, kada je Mohamed Salah iščašio rame posle duela sa Serhijom Ramosom.

S obzirom da je svojom levom rukom ''uklještio'' Salahovu desnu prilikom pada, mnogi su posumnjali da je kapiten >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Reala namerno povredio najboljeg strelca Liverpula.

Međutim, u odbranu Ramosa stali su nekadašnji engleski reprezentativci Frenk Lampard i Rio Ferdinand.

Na pitanje treba li kriuviti Ramosa za Salahovu povredu, Lampard je odrečno odgovorio:

''Ne, ja ne mislim tako.. Bio je blizu, reagovao je kao što bi svaki defanzivac reagovao, ali ponekad dođe do ovakvog ''ukršranja'' ruku što na kraju dovede do neželjenog epiloga'', konstatovao je Lampard, a prenosi ''Dejli Mejl''.

Slično razmišlja i Ferdinand, kome je postavljeno pitanje i da prokomentariše to što je Ramos uslikan kako se osmehuje sa jednim od pomoćnih sudija dok je Salah izlazio sa terena.

''Ne, ne bih povezivao te dve stvari. Ja mislim da je to bila zaista dobra defanzivna reakcija Serhija Ramosa i ne bih rekao da je želeo da povredi Salaha'', poručio je  dugogodišnji defanzivac Mančester junajteda.

-
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ramos povredio i Karijusa!?

Izvor: Sportske.net, 27.Maj.2018, 09:56

Nemci imaju teoriju zbog čega je Karijus bio tragičar finala. I uvek to nešto ima veze sa Serhiom Ramosom...Uvek je nešto oko Ramosa, voleli ga ili mrzeli, kako što čini većina planete danas...Kapiten Reala je osvojio novi trofej, sigurno je najbolji defanzivac u istoriji najvećeg kluba na svetu,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.