Lebronova dominacija, isključeni MVP uz psovke gađao navijača! (video)

Izvor: Sportske.net, 17.Jun.2016, 08:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lebronova dominacija, isključeni MVP uz psovke gađao navijača! (video)

Imaćemo najbolju moguću završnicu jednog od najuzbudljivijih finala u ovom veku!

Ovo je finale o kome će se godinama pričati. Imaćemo majstoricu kao rasplet neverovatne sezone. Klivlend se još jednom održao, izjednačio rezultat na 3:3 i boriće se za prvi prsten u Kaliforniji.

Neverovatni Lebron Džejms je ponovo ubacio 41 poen, imao 11 asistencija i 8 skokova, doveo je svoj tim na prag istorije, nikada u finalu nijedan tim nije uspeo da se vrati od 1:3 i osvoji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << titulu.

Stef Kari je posle šestog prekršaja psovao sudiju kao i navijače u prvom redu koji mu nisu ostali dužni, ubacio je 30 poena, ali nije vredelo. Pošto mu je sviran prekršaj, podogio je i navijača štitnikom za zube!

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.