Lavina emocija, Itudis ispunio obećanje! (video)

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2019, 10:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavina emocija, Itudis ispunio obećanje! (video)

Predsednik i trener moskovskog CSKA suzama su zalili titulu prvaka Evrope.

Neverovatan trenutak zabeležila je kamera po završetku velikog finala fajnal-fora Evrolige u Vitoriji.

Prvi čovek moskovskog CSKA Andrej Vatutin i trener ekipe Dimitris Itudis zajedno su slavili titulu prvaka Evrope u suzama.

Nakon što su se izgrlili >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Vatutin je izgovorio nešto što svaki trener može samo da poželi.

"Učinio si me ponosnim, kao što si i obećao", rekao je Vatutin treneru svog tima koji je drugi put u pet sezona na klupi CSKA doneo ekipi šampionsku titulu u Evroligi.

Grčki stručnjak vodio je "Armejce" do trofeja u Berlinu i Vitoriji, a još tri puta su igrali fajnal-fora i ostajali bez plasmana u finale.

'You made me proud, like you promised...'

This. Is. Sport#F4GLORY pic.twitter.com/RBINpTSTV1

— EuroLeague (@EuroLeague) 19. мај 2019.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kada učenik nadmaši učitelja

Izvor: MozzartSport.com, 20.Maj.2019

Ništa nije teško, samo ako se veruje i pruži ruka. Verovatno je ista stvar prošla kroz glavu Dimitrisu Itudisu i Andreju Vatutinu odmah po okončanju finalne utakmice Fajnal fora u kojem je CSKA iz Moskve došao do nove titule prvaka Evrope. Grčki trener je tako došao do drugog trofeja u elitnom...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.