Laveci u Liverpulu za osam miliona funti?

Izvor: Blic, 14.Jan.2015, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Laveci u Liverpulu za osam miliona funti?

Fudbaler Pari Sen Žermena Ezekijel Laveci na korak je od tranfera u Liverpul za osam miliona funti, navodi Dejli Ekspres.

PSŽ želi da se oslobodi argentinskog napadača i njegove visoke plate od 3,5 miliona evra, zbog čega su čelnici kluba spremili zamenu u vidu Nikolasa Gaitana iz Benfike.

Laveci već 10 dana ne trenira sa ekipom jer ga je trener Loran Blan suspendovao zbog kašnjenja na pripreme, što je pokrenuo medijske spekulacije da će napustiti Parižane >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u zimskom prelaznom roku.

Trenutna situacija ide u korist Livepula, koji bi dolaskom Lavecija mogao da reši problem neefikasnosti ove sezone. Argeninski reprezentativac je ove sezone u svim takmičenjima odigrao 18 utakmica i dao dva gola. Tokom karijere igrao je za Estudijantes, San Lorenco, Đenovu i Napoli.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Laveci u Liverpulu za osam miliona funti

Izvor: RTS, 14.Jan.2015

Argentiski napadač Ezekel Laveci na korak od Liverpula. Vilfred Boni potpisao za Mančester siti. Troicki u četvrtfinalu Sidneja. ABA liga ponovo kaznila Partizan. Vujin produžio ugovor sa Kilom. Krim postaje baza ruskih tenisera. Novak i Serena prvi nosioci na Australijen openu. Andreja Milutinović...

Nastavak na RTS...

TRANSFERI: Laveci se seli na Enfild?

Izvor: HotSport.rs, 14.Jan.2015

Fudbaler Pari Sen Žermena Ezekijel Laveci na korak je od tranfera u Liverpul za osam miliona funti, navodi Dejli Ekspres.. . PSŽ želi da se oslobodi argentinskog napadača i njegove visoke plate od 3,5 miliona evra, zbog čega su čelnici kluba spremili zamenu u vidu Nikolasa Gaitana iz Benfike.. Laveci...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.