Izvor: HotSport.rs, 13.Jan.2015, 23:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO ZADRŽATI ‘ŠKUNTELARA': U Humskoj imaju plan

Partizan je odbio ponudu Lila vrednu 2,5 miliona evra za najboljeg strelca Jelen Superlige Petra Škuletića, uz obrazloženje da je stasiti napadač potreban klubu u jurišu na titulu prvaka Srbije.

Međutim, ukoliko u Humsku stigne najavljena ponuda neimenovanog kineskog kluba u visini od četiri miliona u Partizanu će se hvatati za glavu odnosno imaće problem kako da objasne najboljem igraču da mu je bolje da >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ne prihvati unosnu ponudu sa Istoka i ostane da igra za manje od mesečnu platu od 8.000 evra.
Zbog svega toga nova uprava kluba planira da Škuletiću poveća primanja kako bi on ostao u Partizanu makar narednih šest meseci pošto se ne sumnja da će i u junu biti primamljivih ponuda pogotovo ukoliko nastavi da rešeta mreže kao što je to radio u jesenjem delu prvenstva.
Pored Škuletića povećanju plate se nada i Nikola Drinčić, koji ima 11.000 evra mesečno, pogotovo ako se zna da su crno-beli odbacili već nekoliko više nego primamljivih inostranih ponuda za bivšeg reprezentativca Crne Gore.
hotsport.rs

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

PARTIZAN NE DA ZELENO SVETLO ZA ODLAZAK: Škuletiću jači ugovor u Humskoj!?

Izvor: Press, 14.Jan.2015, 11:20

Lil je stopiran, čekaju se Kinezi. Interesovanje inostranih klubova za najboljeg strelca Superlige Petra Škuletića danima puni novinske stupce, pa je i pored odbijanja prvog naleta od strane Upravnog odbora Partizana i dalje nejasno da li će korpulentni napadač nastaviti karijeru u Humskoj. ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.