Ostrvo: Laveci napokon na Enfildu?

Izvor: B92, 14.Jan.2015, 13:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostrvo: Laveci napokon na Enfildu?

Brendan Rodžers čini sve kako bi pojačao napad Liverpula, a prema pisanjima sa Ostrva 'Crveni' su blizu dovođena napadača Pari Sen Žermena Ezekijela Lavecija.

Dvadesetdevetogodišnji Argentinac bio je želja tima sa Enfilda još pre dve i po godine, ali je PSŽ bio konkretniji i uspeo za 26,5 miliona da ga dovede.

Kako se navodi, Liverpul je blizu dogovora za Parižanima da se Laveci preseli na Ostrvo za osam miliona funti, a na ruku im ide i činjenica da 'Sveci' >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imaju problema sa Finansijskim Fer Plejom UEFA.

S druge strane, iako je postojala mogućnost da dolazak Lavecija znači i odlazak Fabija Borinija, ali je agent Italijana demantovao da će njegov klijent napustiti Liverpul u januaru.

Ukoliko dođe do transfera, ekipa Lorana Blana okrenuće se dovođenju NIkolasa Gaitana iz Benfike, ali će, navodno, morati da se izbore sa Mančester Junajtedom koji je spreman da izdvoji 30 miliona funti kako bi ga upario sa zemljakom Anhelom di Marijom.

Laveci se, zajedno sa Edinsonom Kavanijem, nalazi na listi kažnjenih igrača, pošto su obojica propustila trening kamp tima u Maroku, jer su duže ostali u domovinama.

Argenitnac je za dve godine u Parizu upisao 108 nastupa za tim sa Parka Princeva, postigavši 28 golova uz 18 asistencija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.