Izvor: MozzartSport.com, 07.Avg.2020, 20:50

Lacio se vratio po Veslija, ovog puta u igri manje novca

U igri napadač Aston Vile

Pre samo godinu dana Laciiju je Veslijev potpis promakao zato što je Aston Vila jednostavno bila konkretnija i ponudila više novca od Nebeskoplavih. Tako je Brižu na račun leglo 25.000.000 evra, a Vesli je na Vila Parku imao prilično turbulentnu sezonu. Ne toliko zbog nedostatka kvaliteta, već zato što je u januaru na meču s Barnlijem pokidao prednje ukrštene ligamente…

Vesli se od tada oporavljao šest punih meseci, ali je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << najveći deo perioda oporavka trajao dok je vladala pandemija virusa korona, a fudbala na velikoj sceni nije bilo. Vesli se uspešno oporavio, ali iz predostrožnosti nije bio u takmičarskom sastavu kako bi pomogao da Vila zadrži premijerligaški status. Procenjuje se da bi za takmičarski fudbal mogao da bude spreman tek u drugoj polovini septembra ili početkom oktobra. I pored toga, Lacio ga i dalje želi.

Sportski direktor Nebeskoplavih Igli Tare spreman je da se upusti u pregovore sa Vilom i prema saznanjima rimskog lista Korijere delo Sport, ponudi sumu između 15.000.000 i 17.000.000 evra. To je značajno manje u odnosu na ono što je Vila platila, ali Vesli je sada rekonvalescent posle najteže povrede modernog sporta.

Laciju je posle povratka u Ligu šampiona nakon više od 12 godina čekanja potreban neko ko će moći da odmeni i rastereti Ćira Imobilea i bude konkurencija Felipeu Kaisedu. Jer, Laciju je baš škripalo kada Zlatne kopačke evropskog fudbala nije bilo na terenu i to je jedan od ciljeva za ovaj prelazni rok.

Vesli je u dresu Vile odigrao 22 utakmice i postigao pet ligaških golova. Doduše, njegov značaj u Aston Vili bio je veći od čistih brojki.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.