LVG: Ne dam ostavku, a zašto bi me otpustili?

Izvor: B92, 28.Dec.2015, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LVG: Ne dam ostavku, a zašto bi me otpustili?

Menadžer Mančester Junajteda Luj van Gal rekao je posle remija sa Čelsijem da neće podneti ostavku, kao ni da čelnici kluba nemaju razlog da ga otpuste.

Junajted je igrao 0:0 na Old Trafordu sa posrnulim šampionom čime je šesti put u Premijer ligi, a osmi meč u nizu ostao bez pobede.

"Ja ne mogu da utičem na svoju budućnost mogu samo da radim sa igračima, a vidite da se bore za mene. Čak i posle ovog rezultata navijači su nam aplaudirali, pa mogu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << reći da nisam zabrinut mnogo. Neću podneti ostavku, kada igrači odigraju ovako dobro pod tolikim pritiskom nema razloga da je podnosim. Možda bi to mediji želeli, ali neću je podneti", rekao je Van Gal.

"Crveni đavoli" su remijem sa Čelsijem prekinuli niz od tri poraza u prvenstvu, ali posle nekompletnog 19. kola zaostaju devet bodova za trenutnim liderom Arsenalom.

"Izazivali smo sreću ali ipak nismo postigli gol, neverovatno je šta se dogodilo danas (stativa i prečka, prim. aut). Frustriran sam. Hvala igračima kako su igrali za mene, ali potrebna nam je pobeda. Ovo daje nadu navijačima, dok je moj odnos sa igračima i čelnicima veoma dobar. Nema razloga da me otpuste. Rezultat nije dovoljno dobar, ali sve može da se promeni za mesec dana", dodao je Holanđanin.

Pre nekoliko dana engleski mediji su najavili da su čelnici Junajteda dali Van Galu ultimatum uoči mečeva sa Stouk Sitijem i Čelsijem.

Junajted je u te dve utakmice u prethodna tri dana osvojio samo jedan bod, pa je realno očekivati odlazak Holanđanina.

Sledeći meč Junajted igra 2. januara protiv Svonsija, takođe na Old Trafordu, deset dana kasnije gostuje Njukaslu, a potom 17. januara najvećem rivalu Liverpulu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJJAČI SAMO O(P)STAJU: Van Gal ne namerava da napusti Junajted…

Izvor: HotSport.rs, 28.Dec.2015

Nakon OSME vezane utakmice bez pobede, holandski stručnjak na čelu Mančester Junajteda, Luj Van Gal, poručio je “da će nastaviti da se bori”.. . Dobar trener mora sadržati dve osobine – prvo hrabrost da izdrži sve kritike koje na njegov račun svaljuju navijači, bilo opravdane ili ne, a...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.