PREMIJER LIGA: Arsenal preuzeo vrh tabele, nula u derbiju, Matić tragičar (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Dec.2015, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJER LIGA: Arsenal preuzeo vrh tabele, nula u derbiju, Matić tragičar (VIDEO)

Još tri meča 19. kola Premijer lige odigrana su u kasnopopodnevnom tereminu, a svakako najzanimljivije je bilo u Mančesteru.

I pored toga što u duelu Junajteda i Čelsija nije bilo pobednika, ali ni golova, daleko od toga da nije bilo zanimljivo pošto su oba tima imala svoje šanse da trijumfuju.
Jednu od boljih propustio je Nemanja Matić koji je posle dobrog prodora izašao sam ispred Davida de Hee, ali je loše šutirao odnosno poslao je loptu visoko preko gola. >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Uz Matića ovaj meč i to svih 90 minuta odigrao je i drugi srpski reprezentativac Branislav Ivanović.

(Izvor: Rutube/Футболонлайн.net)
Arsenal je i pored velikog promašaja Pera Mertezakera bez previše problema savladao ekipu Bornmuta i tako uz meč više preuzeo lidersku poziciju od Lestera.

(Izvor: Rutube/Футболонлайн.net)
Veliki preokret viđen je u drugom delu Londona gde je u duelu Vest Hema i Sautemptona gost na poluvreme odneo gol prednosti pošto je Dženkinson savladao svog golamana posle udarca Dušana Tadića, ali to nije bilo dovoljno timu sa Juga zemlje da osvoji makar jedan bod pošto su “čekićari” u drugih 45 minuta dva puta pogodili gol gostiju.

(Izvor: Rutube/GOALTIME – ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ)

Premijer liga, 19. kolo
Rezultati:
Norič – Aston Vila 2:0 (1:0)
(Hoson 24, Mbokani 87)
Vest Bromvič Albion – Njukasl 1:0 (0:0)
(Flečer 78)
Everton – Stouk 3:4 (1:2)
(Lukaku 22, 64, Delofeu 71 – Šaćiri 17, 45, Hoselu 80, Arnautović 90+1)
Kristal Palas – Svonsi 0:0
Votford – Totenhem 1:2 (1:1)
(Igalo 41 – Lamela 17, Son 90)
Arsenal – Bornmut 2:0 (1:0)
(Paulista 27, Ozil 63)
Mančester Junajted – Čelsi 0:0
Vest Hem – Sautempton 2:1 (0:1)
(Antonio 69, Kerol 79 – Dženkinson 13ag)
Utorak, 29. decembar
20.45 Lester – Mančester Siti
Sreda, 30. decembar
20.45 Sanderlend – Liverpul


Standings provided by Sofascore LiveScore

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIJE PENAL, ALI JE BLIZU: Matić u stilu Ramosa i Terija, nebu pod oblake (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 28.Dec.2015

Pored neverovatnog promašaja Pera Mertezakera, ovo kolo Premijer lige obeležio je i veliki promašaj Nemanje Matića protiv Mančester Junajteda, u trenutku kada je bio sam ispred Davida De Hee.. . Srpski reprezentativac dobio je idealnu loptu u prostor, pretrčao maltene pola terena, ali umesto rutinske...

Nastavak na HotSport.rs...

Nema boljeg - Čeh postao rekorder Premijer lige!

Izvor: Sportske.net, 28.Dec.2015

Fantastični golman Arsenala Peter Čeh ušao je u anale Premijer lige nakon što je u duelu sa Bornamutom sačuvao mrežu...Češki internacionalac Peter Čeh ispisao je novu stranicu istorijata engleske Premijer lige nakon što je sačuvao mrežu u duelu 19. kola sa Bornmautom...Golmanu Arsenala pošlo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.