Kuman hvali Tadića i ekipu: Nikad nisam trenirao igrače koji kažu ne slobodnom danu

Izvor: Sportal.rs, 25.Sep.2014, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuman hvali Tadića i ekipu: Nikad nisam trenirao igrače koji kažu "ne" slobodnom danu

Menadžer Sautemptona Ronald Kuman javno je pohvalio igrače svog tima među kojima je i reprezentativac Srbije Dušan Tadić. Holandski trener je rekao da nikada nije predvodio grupu toliko posvećenih igrača koji žele da treniraju čak i na slobodan dan.

- Igrači su pokazali veliku ambiciju. Prošla sreda je trebalo da bude slobodan dan, ali mi je Fonte rekao: "Šefe, mi želimo da dođemo sutra i da treniramo". Rekao sam: "Ali, imate slobodan dan, ja sam isplanirao dosta stvari sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << suprugom"... Naravno, to smo promenili, nije bio slobodan dan" - rekao je Kuman za britanske medije, prenosi Beta.

- Nikad nisam imao to - igrače koji kažu "ne" slobodnom danu i to mi mnogo znači, to mnogo govori o ambiciji tih igrača - dodao je Kuman.

Sautempton u subotu dočekuje Kvins Park Rendžers u šestom kolu Premijer lige i ukoliko pobede, kako je kazao Kuman, u nedelju će biti slobodan dan. Sautempton je trenutno drugi na tabeli Premijer lige sa 10 bodova. Ispred ekipe Ronalda Kumana jedino je Čelsi sa 13 bodova.

- Odigrali smo samo pet utakmica, biće ih ukupno 38. Biće ovo duga I teška sezona. U redu, znamo da je ovo dobar početak sezone i da su očekivanja navijača porasla, ali moramo to da prihvatimo i da nastavimo da radimo kao do sada - rekao je Kuman.

(Foto: Beta/AP Photo / Daniel Hambury, PA)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.