Kuman impresioniran Tadićem i ekipom: Ne žele slobodan dan!

Izvor: MozzartSport.com, 25.Sep.2014, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuman impresioniran Tadićem i ekipom: Ne žele slobodan dan!

“Igrači su pokazali veliku ambiciju. To mi mnogo znači", rekao je Holanđanin

Sautempton se posle pet odigranih kola neočekivano nalazi na drugoj poziciji, odmah iza Čelsija, a ispred Arsenala, Mančester Sitija i ostalih velikih ekipa Premijer lige. Čak blistaju i u Liga kupu, gde su pobedili Tobdžije, pa je sada atmosfera među Svecima na izuzetno visokom nivou.

Menadžer Ronald Kuman otkriva da je po prvi put od kako se bavi ovim poslom doživeo da čuje >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kako igrači ne žele slobodan dan.

“Planiramo smo da prošla sreda bude slobodan dan, ali mi je Hose Fonte rekao: 'Šefe, mi želimo da dođemo sutra i da treniramo'. Rekao sam: 'Ali, imate slobodan dan, a ja sam isplanirao dosta stvari sa suprugom'... Dakle, to smo promenili, nije bio slobodan dan i odradili smo trening oporavka", rekao je Kuman, a onda je nastavio da hvali Tadića i njegove saigrače.

“Igrači su pokazali veliku ambiciju. Nikad nisam imao ekipu koja je rekla ‘ne’ slobodnom danu. To mi mnogo znači. Pričali smo i pao je dogovor da, ako pobedimo KPR, dobiju Slobodan dan sledeće nedelje, tako da se nadam povoljnom ishodu u subotu”, poručio je Kuman.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.