Krstić: Vreme je da me zameni Boban Marjanović

Izvor: Sportal.rs, 01.Jan.2015, 11:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstić: Vreme je da me zameni Boban Marjanović

Bivši kapiten Srbije Nenad Krstić potvrdio je da se oprostio od nacionalnog tima. Neće promeniti odluku koju je doneo posle Mundobasketa u Španiji. Kaže da je vreme da ga zamene mlađi, pa je "štafetu" prepustio Bobanu Marjanoviću.

- Nekoliko puta sam naglasio da je vreme za mlađe. Tu sam 11 godina, uživao sam u reprezentaciji, to je bio najbolji deo moje karijere. Imaću 32 godine predstojećeg leta, možda je vreme da me zamene momci kao što je Boban Marjanović. Ne kažem >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << da sam ostario ili da ne mogu da igram. Bilo je vreme da se oprostim od reprezentacije i posvetim klupskoj karijeri - rekao je Krstić, a prenose grčki mediji i osvrnuo se na na igre Marjanovića u dresu Crvene zvezde.

- Mnogo je napredovao. Iznenadio me. Znam da mu je bilo teško da dođe do ovog nivoa, da je mnogo radio. On sada igra na MVP nivou. Veoma sam srećan zbog njega. Nadam se da će nastaviti da se razvija.

Krstić je izabrao idealnu evropsku petorku:

- Teodosić, Gaudlok, Vims, Nemanja Bjelica i Tomić.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

NENAD KRSTIĆ: Vreme je da me zameni Bobi!

Izvor: HotSport.rs, 01.Jan.2015

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić istakao je za grčke medije da je njegovo vreme igranja za nacionalni tim prošlo i da je red da ga zamene mlađi igrači.. . – Nekoliko puta sam naglasio da je vreme za mlađe. Tu sam 11 godina, uživao sam u reprezentaciji, to je bio najbolji...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.