Kolašinac i Španovićeva najbolji atletičari Srbije

Izvor: Blic, 26.Dec.2014, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolašinac i Španovićeva najbolji atletičari Srbije

Asmir Kolašinac i Ivana Španović proglašeni su za atletičare godine u izboru Atletskog saveza Srbije.

Najbolja seniorka Ivana Španović dobila je i 500.000 dinara za medalje koje je osvajala tokokm godine, dok je specijalno priznanje otišlo i Tatjani Jelači koja je dobila 300.000 dinara.

Najbolji mlađi seniori su Miloš Raović i Amela Terzić, dok su u konkurenciji juniora pobede odneli Uroš Kuletišić i Jagoda Zečević. Najbolji mlađi juniori su Ivan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Vladisavljević i Jasmina Prugerić i Atina Kamasi, a pioniri Elzan Bibić, Milica Enini i Katarina Sekulić.

Takođe, za najboljeg trenera proglašen je Goran Obradović, šef struke u taboru Ivane Španović. Najuspešniji klub je Vojvodina, a najbolja organizacija turnira primala je Crvenoj zvezdi za organizaciju Kupa Srbije.

Potpisan je ugovor o sponzorstvu sa "Volksvagenom", a Atletski savez Srbije je objavio da je ovu godinu završio u suficitu i da mu je budžet 100 miliona dinara, od čega je 60 odsto obezbedila država, a 40 sopstveni budžet.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.