Bejbi Lazanja nagrađen sa 50.000 evra!

Izvor: Svet plus, 16.Maj.2024, 10:59

Bejbi Lazanja nagrađen sa 50.000 evra!

Bejbi Lazanja nagrađen je sa 50.000 evra jer je osvojio drugo mesto na ovogodišnjoj Evroviziji, premijer mu je čestitao i poželeo mnogo uspeha u budućoj karijeri.
Bejbi Lazanja je osvojio drugo mesto na ovogodišnjoj Evroviziji sa pesmom "Rim Tim Tagi Dim", predstavljajući Hrvatsku. Tehnička Vlada Hrvatske razmatrala je danas predlog o dodeli novčane nagrade Marku Purišiću, poznatom kao Bejbi Lazanja.
Vlada je odlučila da mu dodeli nagradu u iznosu od 50.000 evra. Premijer Andrej Plenković je čestitao Bejbi Lazanji na uspehu na Evroviziji, ističući da je osvojio najviše glasova publike i zauzeo drugo mesto. Takođe, zahvalio je Gradu Zagrebu na srdačnom dočeku, svim građanima koji su ga podržali,...

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.