Španovićeva i Kolašinac atletičari godine

Izvor: Beta, 26.Dec.2014, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španovićeva i Kolašinac atletičari godine

BEOGRAD, 26. decembra 2014. (Beta) - Vicešampionka Evrope Ivana Španović proglašena je u petak za najbolju srpsku atletičarku ove godine, dok je nagradu u muškoj konkurenciji dobio Asmir Kolašinac.

Španovićeva je osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Cirihu u skoku u dalj i bila je treća na Svetskom prvenstvu u dvorani, dok je Kolašinac bio peti na kontinentalnom šampionatu.

Posebno priznanje Atletski savez Srbije dodelio je bacačici koplja Tatjani Jelači, >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << koja je na Evropskom prvenstvu u Cirihu osvojila srebrnu medalju.

Ivana Španović i njen trener Goran Obradović, koji je proglašen za najboljeg trenera godine, dobili su novčanu nagradu od po 500.000 dinara, dok je Jelači i njenom treneru Dragiši Djordjiću pripalo po 300.000.

Kolašinac i njegov trener nisu novčano nagradjeni.

U kategoriji mladjih seniora, nagrade su pripale finalistkinji Evropskog prvenstva u trci na 1.500 metara Ameli Terzić i Milošu Raoviću, koji je bio polufinalista na 400 metara.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Španovićeva i Kolašinac srpski atletičari godine

Izvor: Vesti-online.com, 26.Dec.2014

Vicešampionka Evrope Ivana Španović proglašena je za najbolju srpsku atletičarku ove godine, dok je nagradu u muškoj konkurenciji dobio Asmir Kolašinac...Španovićeva je osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Cirihu u skoku u dalj i bila je treća na Svetskom prvenstvu u dvorani,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.