Rod Stjuart će izvesti svoje najveće hitove na koncertu u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2024, 11:03

Rod Stjuart će izvesti svoje najveće hitove na koncertu u Beogradu

Škotski pevač Rod Stjuart (Stewart) pevaće svoje najveće hitove dva sata 17. maja u Beogradskoj areni, i neće biti kašnjenja sa početkom nastupa, izjavila je portparolka koncerta Jelena Petković.
"Čeka nas spektakl na koncertu Stjuarta koji prvi put dolazi u Srbiju i sa ovim koncertom počinje svoju evropsku turneju koja će trajati do početka jula meseca", rekla je Petković Tanjugu.
Podsetivši da koncert počinje u 20:00, Petković je dodala da neće biti kašnjenja i da će se tada Stjuart sa 12 članova pratećeg benda naći na pozornici.
"Koncert će trajati oko dva sata i ljudi će moći da uživaju u svim najvećim hitovima", napomenula je Petković, koja nije isključila mogućnost...
Pogledaj vesti o: Beogradska Arena

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.