Klop je rekao STOP! Burna reakcija trenera Dortmunda na nerede navijača Galate (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 05.Nov.2014, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Klop je rekao STOP! Burna reakcija trenera Dortmunda na nerede navijača Galate (VIDEO)

Strateg Milionera žestoko vikao na sudije tokom nemilih scena na Vestfalenu i jednom trenutku tražio da se utakmica prekine

Većinu trenera u Evropi i svetu previše ne zanimaju dešavanja na tribinama, ali to nije slučaj i sa Jirgenom Klopom, koji maksimalno učestvuje u svakom događaju na terenu i ven njega.

Temperamentni strateg Borusije iz Dortmunda burno je reagovao na nerede koje su tokom utakmice pravili navijači Galatasaraja.

Klop >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je žestoko vikao na sudije tokom nemilih scena na Vestfalenu i jednom trenutku tražio da se utakmica prekine.

Sudije su u jednom trenutku i prekule meč, koji je nastavljen nakon što su gosti iskoristili svu pirotehniku, ali je njihov tim do kraja meča doživeo više nego ubedljiv poraz.

Fireworks thrown from the Galatasaray fans towards a Dortmund section, angry Klopp.

A video posted by 433 (@by433) on

(FOTO: Screen shot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Klop u epizodi - Marš sa stadiona ako ćete da divljate! (video)

Izvor: Sportske.net, 05.Nov.2014

Harizmatični trener Borusije iz Dortmunda totalno je izgubio kontrolu u trenucima dok su navijači Galatasaraja divljali na tribinama "Signal Idune". Pogledajte kako ih je terao da prekinu sa vandalstvom i pokazivao da napuste stadion ako su došli da prave nerede.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.