Još jedan domaći klasik digitalno restaurisan u okviru projekta A1 Kinoteka

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 26.Maj.2024, 19:23

Još jedan domaći klasik digitalno restaurisan u okviru projekta A1 Kinoteka

Drama sa elementima fantastike i komedije, donosi priču o arheologu, koji je život posvetio pronalasku rimske nadgrobne ploče koja predstavlja kapiju između dva sveta – živih i mrtvih. U trenutku njenog pronalaska profesor doživljava srčani udar i ostaje zarobljen negde između. Susret sa mnogobrojnim odavno preminulim prijateljima, ljubavima, porodicom otvara „pandorinu kutiju“ neokajanih tajni, ljubavi, kao i mnogih želja koje glavni lik pokušava da ispuni pomoću svog pronalaska.
Osim neobičnog zapleta, sjajne scenografije, fotografije koju potpisuje čuveni Tomislav Pinter i muzike koju je komponovao Zoran Simjanović, u filmu se posebno istakao Rade Marković u glavnoj ulozi, Anica Dobra, koja je osim svojih izuzetnih...

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.