Izvor: Luftika.rs, 26.Maj.2024, 20:00

“Ako radite ovo u restoranu, vi ste loša osoba” (VIDEO)

Kada planirate izlazak u restoran, dođete li na vreme kako biste u miru mogli pojesti večeru ili dolazite tek pred zatvaranje restorana? Čini se da je dolazak u restoran pred zatvaranje sve učestalija praksa, a jedan se korisnik Instagrama na to požalio.
– Ne razumem zašto ljudi dolaze u restoran doslovno pet minuta pre zatvaranja i očekuju da će ih se normalno poslužiti – započinje on svoj video koji je prikupio gotovo 10 hiljada lajkova i hrpu komentara, među kojima su oni koji se s njim slažu, ali i neki koji misle da je u krivu.
– Samo razmislite o onome što radite. Dolazite u restoran pet minuta pre nego što se zatvori i naručite nešto za što će vam trebati barem 45 minuta do sat vremena da vam uopšte...

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.